Joululahjaideoita

Aalloille-tietopelit

Aalloille-veneilytietopelit pukinkonttiin verkkokaupastamme! Kaikenikäisiä viihdyttävät Aalloille-tietopelit tarjoavat vastuullista veneilykulttuuria kehittävää ajanvietettä kotiin ja mökille. Pelit on kehitetty yhteistyössä veneilyn, navigoinnin (Suomen Navigaatioliitto) ja meteorologian (Petri Takaja ja Martin Gahmberg) huippuasiantuntijoiden kanssa. Kertaa ja opi hauskalla tavalla hyviä merimiestaitoja! Aalloille-tietopelit Aalloille Sanavisa: Hauska selityspeli veneilytarvikkeiden ja -välineiden sekä turvallisuusvarusteiden kuvista. Aalloille Tietovisa: Testaa ymmärrystä vastuullisuudesta ja […]

Tervetuloa joulukuun tutkintotilaisuuteen

Joulukuun tutkinnot

Seuraava tutkintotilaisuus järjestetään 15.12.2023. Tutkintoihin pääset ilmoittautumaan navigaatioliiton jäsenseuran kautta. Kysy lisätietoja paikalliselta seuraltasi ja ilmoittaudu ajoissa mukaan. Ilmoittaudu saaristo- ja rannikkolaivuritutkintoon viimeistään neljäa viikoa ennen tutkintopäivää ja avomeritutkintoon* kuusi viikkoa ennen tutkintoa. Tutkintoaika saaristo- ja rannikkotutkinnoille on klo 18.00 – 22.00 ja avomertutkinnolle klo 14.00 – 22.00. *Avomeritutkinto järjestetään, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Seuraava tutkintotilaisuus 22.9.2023

Seuraava tutkintotilaisuus järjestetään 22.9.2023 Tutkintotasot saaristo, rannikko ja avomeri. Tutkintoajat Saaristo- ja Rannikkotutkinnon osalta klo 18.00 – 22.00, avomertutkinnon osalta klo 14.00 – 22.00 Tutkintoihin ilmoittautuminen tehdään suoraan tutkinnon järjestäjälle, siis navigaatioliiton jäsenseuralle . Kysy tutkintomahdollisuutta ja ilmoittaudu ajoissa mukaan, viimeistään neljä viikoa ennen tutkintopäivää, avomeritutkinnon osalta 6 viikkoa ennen tutkintoa.