Jäsentuotteet

Opiskelumateriaalit (kirjat ja tarvikkeet) voit ostaa liiton tytäryhtiön verkkokaupasta.

Jäsentuotteet  ja tutkintotodistukset  tilaat täyttämällä tilauslomakkeen

Jos tilaat ainoastaaan tutkintotodistuksen, sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa seurajäsenyyttä. Laivuridiplomia ei voi tilatata tilauslomakeella, vaan ota yhteys omaan jäsenseuraasi. 

Muita jäsentuotteita voi tilata henkilö joka on suorittanut vähintään Suomen Navigaatioliiton saaristomerenkulun tutkinnon ja on tilaushetkellä Suomen Navigaatioliiton jäsenseuran jäsen. Ilmoita silloin aina merenkuluntutkinnon tai -tutkintojen suoritusvuosi ja paikka. 

Huomoitavaa

Pelkän Kipparilakin tilaamiseen ei vaadi jäsenyyttä, mutta jos samalla tilaat kokardin ja siihen laivuriarvon mukaiset tähdet, on jäsenyys ilmoitettava ja todennettava.

Pätevyysviirin voi tilata henkilö joka on suorittanut vähintään Suomen Navigaatioliiton saaristomerenkulun tutkinnon ja on tilaushetkellä Suomen Navigaatioliiton tai Suomen Purjehdus ja Veneily liiton alaisen jäsenseuran jäsen. Liitä tilaukseen maksutapahtumajäljennös voimassa olevasta jäsenyydestä.

1001 – Kokardi

20€

Tähdet tilattava erikseen – kippariarvon mukainen määrä

1002 – Tähti

2€

Kokardiin kippariarvon mukainen määrä

1003 – Jäsenmerkki (pinssi)

10 €

1004 – Laivuriviiri – (Tuplaviiri)

27 €

Ilmoita tilauksen yhteydessä tutkintotaso sekä missä (kaupunki, kaupunginosa, tutkintopaikka jne.) ja milloin tutkinto on suoritettu
Saaristo – rannikko – avomeri

1005 – Puseromerkki

10€

Kippariarvon mukaan

Saaristolaivurin merkki

Rannikkolaivurin merkki

Avomerilaivurin merkki

1006 – Siviilimerkki (pinssi)

10 €

1007 – Kipparilakki

38 €

Lakin kokomerkinnät poikkeavat totutusta. Tilaa siis normaalia kokonumeroa (pään ympärysmitta) yhtä kokoa suurempi lakki.

1008 – Todistus

30 €

Valitse tutkintotaso ja kieliversio sekä ilmoita mahdollisimman tarkasti milloin ja missä tutkinto on suoritettu (kaupunki, kaupunginosa, tutkintopaikka, järjestävä seura jne).


Tilauslomake

 

Tietoa suoritetusta tutkinnosta ja seura jäsenyydestä

Lähetämme kaikki tiedot SSL salauttuna. Voit myös tutustua meidän tietosuojaselosteeseen, löydät sen sivun alalaidassa.
Click or drag a file to this area to upload.

Tilaan seuraavat tuotteet ja kappalemäärät

0,00 €
Loppusummaan lisätään mahdolliset toimitusmaksut. Kaikki tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Löydät sen sivun alalaidassa.
=