Seuraava tutkintotilaisuuus 10.2.2023

Seuraava tutkintotilaisuus järjestetään 10.2.2023

Tutkintotasot saaristo, rannikko ja avomeri (avomeri mikäli esiintyy riittävää mielenkiintoa).

Tutkinto-ajat Saaristo- ja Rannikkotutkinnon osalta klo 18.00 – 22.00, avomertutkinnon osalta 14.00 – 22.00

Avomertutkinto toteutetaan vain mikäli liittoon saapuu riittävä määrä tilauksia, kuusi (6) viikkoa ennen tutkintopäivää. Kysy siis tutkintomahdollisuutta lähmimmältä navigaatioliiton jäsenseuralta hyvissä ajoin ja ilmoittaudu tutkinnon järjestäjälle.

Tutkintoihin ilmoittautuminen tehdään suoraan tutkinnon järjestäjälle, siis navigaatioliiton jäsenseuralle . Kysy tutkintomahdollisuutta osallistua ja ilmoittaudu ajoissa mukaan, viimeistään neljä viikoa ennen tutkintopäivää (saaristo ja/tai rannikko), huomioi yllä poikkeava ilmoittautuminen avomeritutkintoon.