Seuraava tutkintotilaisuus 13.12.2019

Tutkintotasot ovat saaristo- ja tai rannikkomerenkulun tutkinnot

Tutkintoaika18.00 – 22.00. Valmistaudu olemaan tutkintopaikalla ajoissa ja huomioi tutkinnonvalvojan paikan päällä antamat ohjeet.

Tutustu ennakkoon tutkinto-ohjesääntöön

Muista, että hyväksytysti suoritettu Suomen Navigaatioliiton saaristomerenkulun tutkinto on edellytys rannikkomerenkulun tutkintoon osallistumiselle!

Huomio seuraava mikäli osallistut molempaan tutkintoon yhdessä ja samassa tutkintotilaisuudessa: Saaristomerenkulun tutkinto pitää olla hyväksytysti suoritettu jotta rannikkomerenkulun tutkinto ylipäänsä tarkastetaan!

Mikäli itseopiskelijana haluat osallistua tutkintoon kysy tutkintopaikkaa paikkakunnalla vaikuttavalta navigaatioseuralta. He haluavat myös sinun sitovan osallistumisilmoituksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään kuukautta ennen tutkintopäivämäärää.

Menestystä tutkintoon.